miércoles, 15 de diciembre de 2010

Diàleg argumentatiu

Diàleg argumentatiu
Diàleg argumentatiu

Per petició popular comença la feina del segon trimestre: s'ha de fer un diàleg bastant-se en les recomanacions del diàleg argumentatiu. A aquest diàleg hi hauran com a mínim tres personatges (un d'ells un personatge moderador del diàleg) i tindrà una extensió curta (unes tres pàgines mínimes). A més, òbviament, no trobarem cap fal·làcia ...

Temes possibles:

1. La situació política actual (mundial, estatal, local ...).
2. La situació educativa actual (problemes, solucions, discusions possibles tant a nivell més local i concret com a nivell més general).
3. El botellot i la juventut actual. Aquest tema es pot complementar amb altres derivats dels valors i de les idees del jovent actual en relació a altres èpoques.
4. El món de l'esport actualment: podeu enfocar-ho amb diverses possibilitats: dopatge, esports minoritaris i majoritaris, reconeixement social dels esportistes, el paper del futbol avui en dia, el futbol i el món de l'economia, etc.
5. Les tradicions i la societat actual. També diverses possibilitats: tradicions que es posen en qüestió avui en dia, pervivència de les tradicions davant de noves tradicions, la importació de noves tradicions (Halloween, etc.).


Òbviament, els treballs són individuals i tenim de temps fins dia 27 de gener per poder entregar-lo (data límit, també està clar que pot ser abans ...)

No hay comentarios: